Nieuws

Geen berichten beschikbaar

  • Nieuws ·

Slimme Zorg Estafette 2023

De Slimme Zorg Estafette is een kennismarathon waarin je wordt uitgenodigd om je expertise te delen en van elkaar te leren. Iedereen kan zich bij de Slimme Zorg Estafette aansluiten door een activiteit te organiseren en/of deel te nemen aan de activiteiten van anderen.
  • Innovatie ·

Stemronde naamwedstrijd online platform

Het online platform met een uitleenservice om makkelijk en snel zorgproducten en zorgtechnologieën te kunnen lenen en testen. Ook kun je via dit platform kennis en inspiratie opdoen hoe andere organisaties in de regio werken met zorgtechnologie.
  • Behoud ·

Workshop generaties op de werkvloer bij het leerfestival voor werkbegeleiders

In deze rubriek gaan we in op een aantal praktijkvoorbeelden. Als eerste komt de workshop generatiemanagement op het leerfestival aan bod van Cindy Geraets, projectleider Leren en Ontwikkelen binnen De Zorggroep. Tevens is Cindy ook lid van de werkgroep actielijn Behoud. Tijdens de tweede editie van het leerfestival voor werkbegeleiders heeft Cindy een workshop gegeven over generatiemanagement.
All het nieuws is geladen
Er zijn nieuwsberichten om te tonen

ZorgConnect Noord- en Midden-Limburg

Om goede ouderenzorg ook de komende jaren te blijven garanderen hebben wij, de zorgorganisaties van Noord- en Midden-Limburg, de handen ineengeslagen. Om te anticiperen op de huidige ontwikkelingen moeten we namelijk samenwerken. Ons doel is om gezamenlijk de ouderenzorg zichtbaar te verbeteren en voor te bereiden op de toekomst.