Onze projecten

Onderstaand vind je de meest actuele projecten waaraan we op dit moment werken of die zijn afgerond. Klik op de blokken voor meer informatie over de projecten.

  • Gezond Plannen & Roosteren ·

Van jaarplan tot optimaal dienstrooster

Deelnemende ouderenzorgorganisaties hebben middels werksessies ‘Strategische Personeelsplanning (SPP’) een analyse gemaakt voor de komende drie tot vijf jaar; hoe ziet de personele bezetting er over drie, vier of vijf jaar uit? En welke (interne en externe) factoren hebben invloed op de planning?
Onboarding in de zorg samengevat
  • Behoud ·

Masterclasses ‘Onboarding’

Maar liefst een derde van de nieuw instromende medewerkers in een organisatie weet binnen een week of hij/ zij voor een langere tijd wil blijven. Onboarding draagt bij aan personeelsbehoud.
  • Behoud ·

Aan de slag met ‘Generatiemanagement’

Bontekoning ondersteunt organisaties om de kracht van generatie-diversiteit te benutten. Door middel van dialoog sessies met medewerkers, ondersteuners en MT wordt bepaald wat belangrijk is voor de agenda van de toekomst voor iedere organisatie. De onderwerpen kunnen divers zijn: positieve gezondheid, teamsamenwerking, werkgeluk, werkenergie etc.
  • Innovatie ·

Fieldlabs innovatieroute

Fieldlabs is een innovatienetwerk waarin zorgorganisaties in de regio Noord- en Midden-Limburg van elkaar kunnen leren én samen innovatieve oplossingen ontwikkelen, testen en implementeren. Het netwerk volgt binnen Fieldlabs de innovatieroute; een stappenplan om gezamenlijk te kunnen innoveren.
Alle projecten zijn geladen
Er zijn projecten om te tonen

ZorgConnect Noord- en Midden-Limburg

Om goede ouderenzorg ook de komende jaren te blijven garanderen hebben wij, de zorgorganisaties van Noord- en Midden-Limburg, de handen ineengeslagen. Om te anticiperen op de huidige ontwikkelingen moeten we namelijk samenwerken. Ons doel is om gezamenlijk de ouderenzorg zichtbaar te verbeteren en voor te bereiden op de toekomst.